Нардеп Копитін потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса, він отримав переломи і травми — ЗМІ

nardep kopitin potrapiv u dtp na trasi kid197v odesa vin otrimav perelomi i travmi zmi 66d09f97afac8 Нардеп Копитін потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса, він отримав переломи і травми — ЗМІ

Нардеп Копитін потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса, він отримав переломи і травми — ЗМІ

18:48, 29 серпня 2024

Авто Toyota Land Cruiser Prado, у якому перебував нардеп Ігор Копитін, здійснило наїзд на бетонну перешкоду.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу, 28 серпня автомобіль, в якому перебував народний депутат від «Слуги народу» Ігор Копитін, потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса. Про це повідомило видання «УП» з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.
У результаті аварії, яка сталася о 23:31 в місті Біла Церква на 78 км автодороги М-05 Київ-Одеса в напрямку Києва, нардеп отримав переломи кісток, закриту черепно-мозкову та інші травми і його було шпиталізовано до Білоцерківської міської лікарні №2.
За даними джерел, авто Toyota Land Cruiser Prado здійснило наїзд на бетонну перешкоду.
Водій автомобіля отримав тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом хребта поперекового відділу, він шпіталізований до тієї ж лікарні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.