Команда Telegram зробила заяву щодо затримання Павла Дурова

komanda telegram zrobila zayavu shhodo zatrimannya pavla durova 66ccabfce123c Команда Telegram зробила заяву щодо затримання Павла Дурова

Команда Telegram зробила заяву щодо затримання Павла Дурова

08:12, 26 серпня 2024

Команда Telegram відреагувала на арешт Павла Дурова.

Фото: informator.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Команда месенджера Telegram виступила з першим коментарем після затримання у Парижі засновника ресурсу Павла Дурова.
У заяві йдеться, що генеральному директору компанії Дурову нема чого приховувати, і що він часто подорожує Європою, а Telegram дотримується законів ЄС, у тому числі закону про цифрові послуги.
«Абсурдно стверджувати, що платформа або її власник несуть відповідальність за зловживання цією платформою», — наголошується в коментарі. У ньому також йдеться, що майже мільярд користувачів по всьому світу використовують Telegram як засіб спілкування та джерело важливої ​​інформації.
«Ми чекаємо якнайшвидшого вирішення цієї ситуації», — йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, 24 серпня засновника Telegram Павла Дурова затримали в аеропорту Парижа. Дуров був включений до списку розшукуваних осіб Франції, а ордер на затримання було видано Національним управлінням судової поліції Франції на підставі попереднього розслідування.
Згодом Ілон Маск закликав звільнити Павла Дурова.
Додамо, голова Комітету з питань свободи слова Ярослав Юрчишин прокоментував затримання у Парижі засновника Телеграм Павла Дурова та зазначив, що настав час зарегулювати месенджер. 
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.