На Черкащині чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову

na cherkashhini cholovika zasudzheno do 3 rokiv pozbavlennya voli za uxilennya vid prizovu 671f4105cddab На Черкащині чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову

На Черкащині чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову

13:02, 27 жовтня 2024

Чоловік не прибув до ТЦК та не повідомив про причини своєї неявки.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Черкащині військовозобов’язаного чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляє Черкаська обласна прокуратура.
У суді доведено, що житель міста Умань, будучи придатним до військової служби за станом здоров’я, не маючи підстав для звільнення чи відстрочки від призову на військову службу, будучи належним чином ознайомлений про кримінальну відповідальність та керуючись небажанням бути призваним для несення служби в лавах ЗСУ, у червні 2024 року не прибув до Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, про причини своєї неявки не повідомив, чим ухилився від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період.
Його засуджено до 3-х років позбавлення волі.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

суд
Черкаси
призов
мобілізація
військовозобов’язаний