Вночі росія здійснила ракетний удар по Дніпру – серед загиблих діти

vnochi rosiya zdijsnila raketnij udar po dnipru sered zagiblix diti 671ca0ca24e48 Вночі росія здійснила ракетний удар по Дніпру – серед загиблих діти

Вночі росія здійснила ракетний удар по Дніпру – серед загиблих діти

10:53, 26 жовтня 2024

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 20.

Джерело фото: Дніпропетровська обласна прокуратура

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У ніч на 26 жовтня російські війська завдали ударів по Нікопольщині, атакуючи райцентр та Марганецьку громаду з використанням дронів-камікадзе та артилерії. Пошкоджено інфраструктуру, проте людей не постраждало.
У Дніпрі, тим часом, зросла кількість загиблих внаслідок російського нападу. Голова Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак повідомив, що вже 20 осіб отримали поранення, серед яких дві дівчинки віком 8 та 16 років, а також двоє 17-річних хлопців.
«Вже 20 постраждалих у Дніпрі. Серед них діти: дівчата 8 та 16 років й двоє 17-річних хлопців.  Серед пошкодженого – лише цивільні об’єкти», — повідомив станом на 10:32 голова ОВА.
Поранення зазнав також 17-річний хлопець, який наразі перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості. Внаслідок ракетного удару в місті постраждали кілька локацій: знищено двоповерховий житловий будинок та гараж, пошкоджено 13 багатоквартирних і два приватні будинки, а також 30 автомобілів. Удар також завдав шкоди лікарні.
За даними Дніпропетровської обласної прокуратури, внаслідок атаки загинули дві жінки та 14-річна дівчинка. Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
Нагадаємо, в результаті влучання російського дрона у багатоповерхівку в Києві, загинула неповнолітня дівчинка.
Крім того, на Київщині в результаті атаки дронів виникли пожежі – постраждала 13-річна дитина.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Дніпро