На Чернігівщині посилять мобілізацію для ротації бійців на фронті

na chernigivshhini posilyat mobilizaciyu dlya rotacid197 bijciv na fronti 671c9f0355eb5 На Чернігівщині посилять мобілізацію для ротації бійців на фронті

На Чернігівщині посилять мобілізацію для ротації бійців на фронті

14:30, 25 жовтня 2024

Мобілізація в Чернігівській області виходить на новий рівень.

Джерело фото: Генштаб ЗСУ

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус повідомив про посилення мобілізаційних процесів у регіоні, передає «Суспільне Чернігів». За словами голови Чернігівської ОВА, поточний рівень мобілізації не є достатнім, і вже вживаються додаткові заходи для його збільшення.
«І ми вживаємо заходів щодо її збільшення», — зазначив він.
Чаус зазначив, що ці заходи триватимуть до перемоги України. Основна мета посилення мобілізації — надати відпочинок підрозділам, які тривалий час беруть участь в активних бойових діях, а також продемонструвати ворогу готовність України до захисту.
На розширеному засіданні президії Конгресу місцевих і регіональних влад за участі президента України Володимира Зеленського, Чаус підкреслив важку ситуацію в Чернігівській області, яка постійно потерпає від обстрілів, ракетних атак і дронів-камікадзе.
«Чернігівщина особливо потерпає, тому що, ви знаєте, скільки обстрілів відбувається в області. Ми знаємо, скільки шахедів і ракет літають над нашою землею. І скільки прилітають, в тому числі. Тому сьогодні дуже важливо зробити все, щоб план перемоги (президента Володимира Зеленського, — Ред.) якомога швидше був реалізований», — додав він.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

військові
Чернігів
війна
мобілізація