Шеф-кухар з Ібіци напав на 72-річного німця, бо йому не сподобалася страва

shef kuxar z ibici napav na 72 richnogo nimcya bo jomu ne spodobalasya strava 671b4b7253b4f Шеф-кухар з Ібіци напав на 72-річного німця, бо йому не сподобалася страва

Шеф-кухар з Ібіци напав на 72-річного німця, бо йому не сподобалася страва

22:18, 24 жовтня 2024

72-річному потерпілому провели операцію, він отримав травми спини та шиї.

Фото: Sobitie

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція Іспанії затримала шеф-кухаря одного з популярних ресторанів на курорті Ібіца після інциденту, в якому він, ймовірно, напав на 72-річного відвідувача з Німеччини. Інцидент стався після того, як клієнт надіслав страву назад на кухню, поскаржившись, що вона була подана в поганому стані і не відповідала його замовленню, повідомляє Reuters.
Згідно з інформацією, 37-річний шеф-кухар, розізлившись на скаргу, агресивно підійшов до столу потерпілого, почав кричати і штовхнув його так, що той впав, отримавши травми спини та шиї. Крім того, кулінар розбив тарілку об підлогу та продовжував нецензурно ображати клієнта.
Після інциденту постраждалого доставили до медичного центру. Спочатку у нього виявили лише синці, але пізніше лікарі виявили два згустки крові у грудях, що могли заважати диханню. Чоловікові провели успішну операцію.
Шеф-кухаря затримали, і йому висунули обвинувачення в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Якщо провину кулінара буде доведено, йому загрожує ув’язнення терміном від трьох до п’яти років відповідно до іспанського законодавства.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

напад
Іспанія