На Вінниччині затримали ділка, який намагався переправити військовозобов’язаних через кордон

na vinnichchini zatrimali dilka yakij namagavsya perepraviti vijskovozobovyazanix cherez kordon 6719fbc3c3dd1 На Вінниччині затримали ділка, який намагався переправити військовозобов’язаних через кордон

На Вінниччині затримали ділка, який намагався переправити військовозобов’язаних через кордон

13:34, 23 жовтня 2024

Зловмиснику тепер загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дев’яти років.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Вінниччині затримали 46-річного жителя Могилів-Подільського, який намагався незаконно переправити військовозобов’язаних через кордон. Про це повідомив Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.
Зловмисник за 8 000 — 14 000 доларів сприяв у переправленні через кордон групі чоловіків 19-39 років з різних регіонів України. Затриманий забирав «мандрівників» з Вінниці та на власному авто Hyndai привіз до прикордонної зони.
Чоловіку повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального Кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дев’яти років.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Національна поліція