Очільниця податкової Сумської області «позичила» у 12-річного сина майже 3 мільйони гривень — реакція ДПС

ochilnicya podatkovod197 sumskod197 oblasti pozichila u 12 richnogo sina majzhe 3 miljoni griven reakciya dps 6719fb7ed5f5b Очільниця податкової Сумської області «позичила» у 12-річного сина майже 3 мільйони гривень — реакція ДПС

Очільниця податкової Сумської області «позичила» у 12-річного сина майже 3 мільйони гривень — реакція ДПС

15:07, 23 жовтня 2024

Про таку позику Олена Хотенко вказала у своїй декларації.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державна податкова служба прийняла рішення про проведення заходів щодо з’ясування достовірності відомостей, зазначених у декларації виконуючої обов’язки начальника Головного управління ДПС у Сумській області Олени Хотенко.
Напередодні у ЗМІ з’явилась інформація, що очільниця податкової Олена Хотенко у 2018 році позичила 2,8 млн гривень у сина-семикласника, які досі не повернула. Також вона отримала квартиру в Києві вартістю лише 100 тисяч гривень. Такі відомості вона зазначила у своїй декларації. Про це розповіла голова антикорупційного центру «Межа» Мартина Богуславець, повідомляє УП.
ДПС зазначає, що на час здійснення таких заходів з Олени Хотенко знято виконання обов’язків начальника Головного управління ДПС у Сумській області.
«Також відповідні заходи будуть проведені щодо всіх керівників територіальних підрозділів та керівного складу апарату Державної податкової служби України.
За фактами виявлених розбіжностей інформацію буде передано до Національного агентства з питань запобігання корупції», — йдеться у повідомленні.
Як відомо, Олена Хотенко виконувала обов’язки начальника Головного управління ДПС у Сумській області із серпня 2024 року.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

декларація
податкова
Суми
декларування
ДПС