У Тернополі пройшли слідчі дії стосовно керівника одного із ТЦК — подробиці

u ternopoli projshli slidchi did197 stosovno kerivnika odnogo iz tck podrobici 6719fb6b26d0c У Тернополі пройшли слідчі дії стосовно керівника одного із ТЦК — подробиці

У Тернополі пройшли слідчі дії стосовно керівника одного із ТЦК — подробиці

15:45, 23 жовтня 2024

За даними ЗМІ, військовослужбовець отримав талони на 1000 літрів пального, а «в обмін за це він пообіцяв не мобілізовувати чоловіка».

Фото ілюстративне, джерело фото — dbr.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Тернопільський обласний ТЦК СП повідомив, що 21 жовтня у центрі Тернополя, по вулиці Руська за участю працівників територіального управління ДБР та спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону проводилися слідчі дії стосовно керівника одного із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.
«В ході їх проведення у посадової особи було вилучено речові докази, які мають значення у розслідуванні справи.
Проводиться досудове розслідування», — заявили у ТЦК, але не повідомили подробиці.
За даним zaxid.net, в центрі Тернополі затримали керівника одного із районних територіальних центрів комплектування на отриманні хабаря. Видання, з посиланням на свої джерела, зазначає, що «військовослужбовець отримав талони на 1000 літрів пального. В обмін за це він пообіцяв не мобілізовувати чоловіка».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Тернопіль
ДБР
ТЦК