В Одесі під час повітряної тривоги в школі померла 13-річна школярка

v odesi pid chas povitryanod197 trivogi v shkoli pomerla 13 richna shkolyarka 6718aa0b54046 В Одесі під час повітряної тривоги в школі померла 13-річна школярка

В Одесі під час повітряної тривоги в школі померла 13-річна школярка

14:31, 22 жовтня 2024

За словами вчителів, дитині стало зле під час повітряної тривоги, коли учні спускалися в укриття.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В одному з навчальних закладів у Приморському районі Одеси в понеділок, 21 жовтня, під час повітряної тривоги померла 13-річна школярка. Про трагічну подію повідомили у місцевій поліції.
Як повідомили у поліції, за словами вчителів, дитині стало зле під час повітряної тривоги, коли учні спускалися в укриття.
«Зі слів вчителів, під час сигналу «Повітряна тривога», коли учні та педагоги спускалися в укриття, школярці стало зле. Вони викликали «швидку» та почали надавати дитині першу долікарську допомогу. Згодом медики, які прибули на виклик, почали реанімаційні заходи, але, на жаль, дівчинка померла», — зазначається в повідомленні.
До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з попередньою приміткою «природня смерть».
Причини смерті дитини встановлюватиме судово-медичну експертиза.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

поліція
діти
Одеса