У Києві чоловік з кримінальним минулим викрав станцію РЕБ та цінності з авто військового

u kiyevi cholovik z kriminalnim minulim vikrav stanciyu reb ta cinnosti z avto vijskovogo 6718a977b54cf У Києві чоловік з кримінальним минулим викрав станцію РЕБ та цінності з авто військового

У Києві чоловік з кримінальним минулим викрав станцію РЕБ та цінності з авто військового

18:06, 22 жовтня 2024

Поліція затримала крадія РЕБ станції у Святошинському районі Києва.

Джерело фото: kyiv.npu.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у крадіжці станції радіоелектронної боротьби (РЕБ) з автомобіля військового. Інцидент стався у дворі багатоповерхівок Святошинського району, повідомляє пресслужба Національної поліції.
До правоохоронців звернувся військовий, який повідомив, що вночі його службовий автомобіль став жертвою злочину. Викрадено було не лише систему РЕБ, але й ноутбук, тактичне спорядження, мобільний телефон, документи та інші цінності.
Поліцейські провели обстеження прилеглої території, переглянули записи з камер відеонагляду та опитали свідків. В результаті розслідування правоохоронці встановили, що до злочину причетний 40-річний місцевий мешканець з кримінальним минулим.
Зловмисника затримали, а під час обшуку за місцем його проживання були вилучені всі викрадені предмети, які повернули власнику. Слідчі повідомили правопорушнику про підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За цією статтею передбачено позбавлення волі на строк до восьми років.
На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 300 тисяч гривень.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Київ
військові
крадіжка