На Одещині викрили трьох підпалювачів об’єктів Укрзалізниці, які співпрацювали з рф

na odeshhini vikrili trox pidpalyuvachiv obyektiv ukrzaliznici yaki spivpracyuvali z rf 671756f8e4479 На Одещині викрили трьох підпалювачів об’єктів Укрзалізниці, які співпрацювали з рф

На Одещині викрили трьох підпалювачів об’єктів Укрзалізниці, які співпрацювали з рф

21:27, 21 жовтня 2024

Зловмисники «підзаробляли» на підпалах об’єктів Укрзалізниці.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Одещині викрили трьох місцевих жителів, які на замовлення спецслужб рф підпалювали об’єкти Укрзалізниці. Про це повідомляє обласна прокуратура.
За даними слідства, вони, використовуючи один із месенджерів, встановили зв’язок з представником росії, який запропонував їм «підзаробити» на підпалах об’єктів Укрзалізниці.
Наприкінці серпня 2024 року, використовуючи заздалегідь підготовлену запальну суміш, фігуранти здійснили підпали двох релейних шаф залізничного перегону на півдні Одещини.
Свої дії вони знімали на відео, щоб надати його як доказ виконаної роботи.
Наразі усім трьом оголошено підозри у диверсії, вчиненій в умовах воєнного стану та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

підпал