Володимир Зеленський заявив, що є три сценарії розвитку ситуації для України після виборів у США

volodimir zelenskij zayaviv shho ye tri scenarid197 rozvitku situacid197 dlya ukrad197ni pislya viboriv u ssha 6713647fbf3df Володимир Зеленський заявив, що є три сценарії розвитку ситуації для України після виборів у США

Володимир Зеленський заявив, що є три сценарії розвитку ситуації для України після виборів у США

12:36, 18 жовтня 2024

Першим сцінарієм, на думку Президента Зеленського, є продовження підтримки союзниками, «які все ще бояться деяких ризиків».

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що результати президентських виборів у США, які пройдуть у листопаді, суттєво вплинуть на майбутнє України та її прагнення до НАТО. Він також підкреслив, що після американських виборів існує три можливі сценарії для України. Про це він сказав у інтерв’ю Financial Times.
На думку Президента,один із них — подальша підтримка, однак при цьому союзники «побоюватимуться деяких ризиків». Два інші варіанти Україна бачить залежно від того, хто переможе у виборах США.
«Більш позитивний? Чи менш позитивний? Чесно кажучи, я не знаю. І це дуже чутлива тема длянаших людей», — сказав Зеленський.
Як повідомляє видання, віцепрезидентка і кандидатка від демократів Камала Гарріс заявила, що в майбутньому розгляне питання про членство України в НАТО, а експрезидент і кандидат від республіканців Дональд Трамп розкритикував військову допомогу Вашингтона Києву і заявляв, що «залагодить конфлікт, щойно буде обраний».
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.