Володимир Зеленський закликав інші країни споряджати резервні бригади для заміни бійців на передовій

volodimir zelenskij zaklikav inshi krad197ni sporyadzhati rezervni brigadi dlya zamini bijciv na peredovij 67121066df81f Володимир Зеленський закликав інші країни споряджати резервні бригади для заміни бійців на передовій

Володимир Зеленський закликав інші країни споряджати резервні бригади для заміни бійців на передовій

08:45, 18 жовтня 2024

Наш меседж, наше послання всім країнам — споряджайте бригади, вони можуть бути резервами й можуть замінити наших хлопців, які втомились, — сказав Президент Володимир Зеленський.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Володимир Зеленський закликав країни НАТО допомогти споряджати бригади, які можуть бути резервами і замінити на полі бою воїнів, які втомилися. Про це він сказав під час спільної пресконференції з генеральним секретарем НАТО Марком Рютте.
«Наш меседж, наше послання усім країнам: споряджайте бригади, вони можуть бути резервами і можуть замінити наших хлопців, які втомилися, нам потрібно замінити їх на полі бою, ось чому нам потрібні ці резерви, і дуже добре навчені й споряджені», — сказав Зеленський.
Президент також наголосив, що засідання оборонної Контактної групи у форматі «Рамштайн» справді допомагають, оскільки формують плани внутрішнього виробництва в Україні. 
Раніше Володимир Зеленський розповів, що у спілкуванні з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом обговорив потребу вступу України до НАТО, згадавши при цьому відмову Києва від ядерної зброї.
Зеленський пояснив, в чому полягає суть неядерного стримування рф. 
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.