Білий дім анонсував новий пакет оборонної допомоги Україні

bilij dim anonsuvav novij paket oboronnod197 dopomogi ukrad197ni 6710c09580097 Білий дім анонсував новий пакет оборонної допомоги Україні

Білий дім анонсував новий пакет оборонної допомоги Україні

19:46, 16 жовтня 2024

Джо Байден після розмови із Володимиром Зеленським оголосить про новий пакет оборонної допомоги.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент США Джо Байден має намір оголосити про виділення нового пакету військової допомоги Україні після розмови по телефону з Главою України Володимиром Зеленським.
Про це стало відомо із заяви прессекретарки Білого дому Карін Жан-П’єр.
За її словами, Байден проведе розмову із Зеленським та оголосить 16 жовтня про виділення нового значного пакету допомоги Україні у сфері безпеки. Крім того, вона повідомила, що президенти обговорять проведення засідання Контактної групи з питань оборони України на рівні глав держав. Жан-П’єр зазначила, що ця зустріч запланована на наступний місяць та спрямована на те, «щоб Україна могла надалі отримувати допомогу, необхідну їй для перемоги».
Як раніше писала «Судово-юридична газета», у Слузі народу заявили, що партнери хочуть зібратися на засідання у форматі Рамштайн на рівні лідерів.
Засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн», заплановане на 12 жовтня, було перенесено.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.