Малі та середні підприємства можуть отримати фінансову допомогу до 800 тисяч гривень

mali ta seredni pidpriyemstva mozhut otrimati finansovu dopomogu do 800 tisyach griven 670a27e313dfa Малі та середні підприємства можуть отримати фінансову допомогу до 800 тисяч гривень

Малі та середні підприємства можуть отримати фінансову допомогу до 800 тисяч гривень

22:00, 11 жовтня 2024

Підприємства, які постраждали від війни, мають подати заяви до 15 жовтня.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Малі та середні підприємства (МСП), що постраждали від війни, мають можливість отримати гранти до 800 тисяч гривень. Фінансова допомога доступна для підприємств, які працюють у Сумській, Полтавській, Хмельницькій та Тернопільській міських територіальних громадах, згідно з інформацією на сайті Дія.Бізнес.
Для участі в грантовому конкурсі підприємства повинні відповідати таким критеріям:

бути зареєстрованими не менше ніж рік;
мати принаймні 5 працевлаштованих осіб;
бути постраждалими через війну;
планувати створення нових робочих місць або збереження існуючих;
готовими залучити власні кошти для розвитку бізнес-ідеї в розмірі не менше 20% або мати підтверджені витрати на розвиток за останній рік.

Запропоновані бізнес-ідеї повинні враховувати такі критерії:

реалістичність для відновлення та/або розширення;
вплив на місцеві громади;
екологічність;
попит на продукцію або послуги на місцевому ринку;
здатність зберегти та/або створити нові робочі місця, зокрема для внутрішньо переміщених осіб, жінок, людей з інвалідністю та ветеранів;
присутність жінок серед засновників або в керівництві підприємства.

Кінцевий термін подання заявок — 15 жовтня 2024 року. Зацікавлені підприємства можуть зареєструватися за посиланням реєстрація. На початку реєстрації необхідно ввести логін і пароль (обидва — «dc») та вибрати тип гранту JERU.
Проєкт фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини та реалізується у партнерстві з міжнародними неурядовими організаціями Welthungerhilfe та Concern Worldwide в рамках ініціативи JERU.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

бізнес
держпідприємство