На війні загинув командир елітної групи Сил спеціальних операцій, тренер із рукопашного бою Євген Лемешенко

na vijni zaginuv komandir elitnod197 grupi sil specialnix operacij trener iz rukopashnogo boyu yevgen lemeshenko 66fba89806f5b На війні загинув командир елітної групи Сил спеціальних операцій, тренер із рукопашного бою Євген Лемешенко

На війні загинув командир елітної групи Сил спеціальних операцій, тренер із рукопашного бою Євген Лемешенко

14:52, 30 вересня 2024

Після початку війни він став на захист України спочатку у складі тероборони, а згодом пройшов відбір до ССО і очолив групу.

Фото: Комітет молоді та спорту

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У боях в Курській області загинув командир елітної групи Сил спеціальних операцій Євген Лемешенко. Він не дожив трохи більше двох тижнів до свого 29-річчя. Про це повідомляєм Комітет молоді та спорту.
Євген Лемешенко народився 5 жовтня 1995 року у Світловодську. Закінчивши навчання в Національному університеті харчових технологій та Університеті Григорія Сковороди, працював вчителем фізичного виховання у Фастівському ліцеї №7. Він був також досвідченим тренером з рукопашного бою.
Після початку повномасштабного вторгнення Лемешенко став на захист України спочатку у складі тероборони, а згодом пройшов відбір до Сил спеціальних операцій і очолив групу. 
Поліг Лемешенко під час виконання бойового завдання в Курській області 16 вересня 2024 року. 
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.