Андрій Єрмак та очільник МЗС Китаю обговорили «перспективи подальших контактів на найвищому рівні»

andrij yermak ta ochilnik mzs kitayu obgovorili perspektivi podalshix kontaktiv na najvishhomu rivni 66f661d5e5562 Андрій Єрмак та очільник МЗС Китаю обговорили «перспективи подальших контактів на найвищому рівні»

Андрій Єрмак та очільник МЗС Китаю обговорили «перспективи подальших контактів на найвищому рівні»

15:56, 26 вересня 2024

Українські високопосадовці провели переговори з міністром закордонних справ Китаю.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак разом із міністром закордонних справ Андрієм Сибігою провели зустріч з міністром закордонних справ Китаю Ван Ї. У ході переговорів сторони обговорили «перспективи подальших контактів на найвищому рівні».
Андрій Єрмак висловив подяку Китаю за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, підкресливши важливість співпраці між державами у світлі сучасних викликів.
«Разом з міністром закордонних справ Андрієм Сибігою зустрілися з міністром закордонних справ Китаю Ван Ї. Подякував Китаю за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Обговорили перспективи подальших контактів на найвищому рівні», – зазначив Єрмак у своєму дописі.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.