Кабмін призначив нового заступника голови Держлікслужби та заступника голови Київської ОДА

kabmin priznachiv novogo zastupnika golovi derzhliksluzhbi ta zastupnika golovi kid197vskod197 oda 66f66183f1df6 Кабмін призначив нового заступника голови Держлікслужби та заступника голови Київської ОДА

Кабмін призначив нового заступника голови Держлікслужби та заступника голови Київської ОДА

19:38, 26 вересня 2024

Новою заступницею голови Держлікслужби призначено Лесю Яблонську, а заступником голови Київської ОДА Євгена Коваленка.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Під час засідання 26 вересня Кабінет Міністрів України розглянув кадрові рішення. Про це повідомив представник Уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук.
Так, зокрема, Уряд ухвалив розпорядження про:

Звільнення Кузя Володимира Вікторовича з посади заступника Міністра економіки України;
Звільнення Яблонської Лесі Леонідівни з посади заступника Голови Державної регуляторної служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.
Призначення Яблонської Лесі Леонідівни заступником Голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

А також погоджено призначення Коваленка Євгена Сергійовича заступником голови Київської обласної державної адміністрації.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.