Камала Гарріс на зустрічі із Володимиром Зеленським: Я працюватиму над тим, щоб Україна перемогла

kamala garris na zustrichi iz volodimirom zelenskim ya pracyuvatimu nad tim shhob ukrad197na peremogla 66f660b85ffc4 Камала Гарріс на зустрічі із Володимиром Зеленським: Я працюватиму над тим, щоб Україна перемогла

Камала Гарріс на зустрічі із Володимиром Зеленським: Я працюватиму над тим, щоб Україна перемогла

08:30, 27 вересня 2024

Камала Гарріс заявила, що продовжить підтримувати Україну.

Фото: president.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс заявила, що продовжить підтримувати Україну. Про це вона сказала під час зустрічі з українським лідером Володимиром Зеленським.
 «Я пишаюся тим, що підтримую Україну, я продовжу підтримувати Україну і буду працювати над тим, щоб Україна перемогла в цій війні. Щоб бути в безпеці, захищеності та процвітанні, США повинні продовжувати виконувати свою давню роль світового лідера», — сказала вона.
Камала Гарріс додала, що Сполучені Штати мають підтримувати своїх союзників і партнерів, захищати демократичні цінності та протистояти агресорам.
«І ми повинні відстоювати міжнародний порядок, правила і норми. Кожен із цих принципів поставлено на карту в Україні», — сказала вона і зазначила, що саме тому боротьба України важлива для народу Америки.
За її словами, США підтримують Україну «не з благодійності, а тому, що це в наших стратегічних інтересах».
Раніше Джо Байден заявив Володимиру Зеленському, що США й надалі буде продовжувати підтримувати Україну на кожному кроці.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Камала Гарріс