Дональд Трамп заявив, що 27 вересня зустрінеться із Володимиром Зеленським

donald tramp zayaviv shho 27 veresnya zustrinetsya iz volodimirom zelenskim 66f660a28d512 Дональд Трамп заявив, що 27 вересня зустрінеться із Володимиром Зеленським

Дональд Трамп заявив, що 27 вересня зустрінеться із Володимиром Зеленським

09:33, 27 вересня 2024

За словами Дональда Трампа, ініціатива щодо зустрічі була від Президента України, й він на неї погодився.

Фото: bbc.co.uk

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що 27 вересня проведе зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським. Про це він сказав під час прес-конференції.
За словами Трампа, зустріч відбудеться у нью-йоркському хмарочосі Trump Tower. Вона планується на 9:45 за місцевим часом (16:45 — за Києвом).
Перед цим Дональд Трамп у соцмережі Truth Social оприлюднив лист, в якому Президент України Володимир Зеленський просив про зустріч з ним.
При цьому він не супроводив лист жодним коментарем.
«Всі ми в Україні хочемо закінчити цю війну справедливим миром. І ми знаємо, що без Америки цього неможливо досягти. Ось чому ми повинні прагнути зрозуміти один одного і залишатися в тісному контакті.
Кілька днів тому ми попросили про зустріч з вами, і я дуже хочу почути ваші думки безпосередньо, з перших вуст.
Ви знаєте, що я завжди з великою повагою ставлюся до всього, що з вами пов’язано, і так воно і має бути. Я можу бути в Нью-Йорку в п’ятницю, і це було б гарним часом для зустрічі
Дайте мені знати, якщо ви будете в місті в цей час – я б дуже хотів, щоб наша зустріч відбулася, як частина наших зусиль, спрямованих на те, щоб допомогти нам закінчити цю війну справедливим шляхом», – йдеться у листі.
Повідомлення було передано Трампу через Дениса Сієніка, заступника керівника місії посольства України в США.

Раніше Камала Гарріс на зустрічі із Володимиром Зеленським заявила, що працюватиме над тим, щоб Україна перемогла.
Крім того,  Джо Байден заявив Володимиру Зеленському, що США й надалі буде продовжувати підтримувати Україну на кожному кроці.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.