Ердоган заявив, що США та члени НАТО не хочуть, щоб Україна вступила до Альянсу

erdogan zayaviv shho ssha ta chleni nato ne xochut shhob ukrad197na vstupila do alyansu 66f50fc1b5f04 Ердоган заявив, що США та члени НАТО не хочуть, щоб Україна вступила до Альянсу

Ердоган заявив, що США та члени НАТО не хочуть, щоб Україна вступила до Альянсу

19:57, 25 вересня 2024

Реджеп Таїп Ердоган зазначив, що Туреччина розгляне позицію інших членів Альянсу, перш ніж ухвалити своє рішення щодо можливого членства України в НАТО

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що членство України в НАТО нібито не є питанням, з яким треба «поквапитись». За його словами, США та інші члени Альянсу не хочуть, щоб Україна вступила до НАТО. Про це він сказав в інтерв’ю американському телеканалу NBC News.
Ердоган зазначив, що Туреччина розгляне позицію інших членів Альянсу, перш ніж ухвалити своє рішення щодо можливого членства України в НАТО.
«Ми збираємося стежити за розвитком подій, обговореннями та ухвалити остаточне рішення відповідно. Це не те рішення, яке потребує поспіху та хвилювання», — сказав турецький лідер.
Раніше Президент Зеленський обговорив свободу судноплавства в Чорному морі з Ердоганом.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.