В Іспанії шахраї прикинулись Бредом Піттом та видурили у його шанувальниць 325 тисяч євро

v ispanid197 shaxrad197 prikinulis bredom pittom ta vidurili u jogo shanuvalnic 325 tisyach yevro 66f3be8584a43 В Іспанії шахраї прикинулись Бредом Піттом та видурили у його шанувальниць 325 тисяч євро

В Іспанії шахраї прикинулись Бредом Піттом та видурили у його шанувальниць 325 тисяч євро

19:47, 24 вересня 2024

Підозрювані змусили повірити жінок, що ті спілкуються у мережі зі справжнім актором, і переконали, що «Бред Пітт» обіцяє їм романтичне майбутнє.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Іспанії пʼятеро шахраїв видали себе за голлівудського актора Бреда Пітта і вкрали 325 тисяч євро у його шанувальниць. Про це повідомляє The Guardian.
Підозрювані звʼязувалися з шанувальницями через фан-сторінки знаменитості в соцмережах.
Шахраї змусили повірити жінок, що ті спілкуються зі справжнім актором, і переконали, що «Бред Пітт» обіцяє їм романтичне майбутнє.
Таким чином вони змусили жінок переказувати кошти на проекти, яких насправді не існувало.
Одну жінку з Андалусії ошукали на 175 тисяч євро, а іншу з Країни Басків — на 150 тисяч євро.
Правоохоронці вказують, що підозрювані вивчили акаунти жінок у соцмережах і склали їхні психологічні портрети. Обидві жінки були емоційно вразливими, самотніми та в депресивному стані, тому повірили фейковому Бреду Пітту.
Зловмисників уже заарештували, але поліція змогла повернути лише 85 тисяч євро вкрадених коштів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.