Намагались нелегального перетнути кордон — на Буковині затримали організатора та 2 чоловіків

namagalis nelegalnogo peretnuti kordon na bukovini zatrimali organizatora ta 2 cholovikiv 66f3be02d75ae Намагались нелегального перетнути кордон — на Буковині затримали організатора та 2 чоловіків

Намагались нелегального перетнути кордон — на Буковині затримали організатора та 2 чоловіків

07:00, 25 вересня 2024

За «трансфер» до сусідньої країни мешканці Запорізької та Волинської областей заплатили по 7 тисяч євро.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Співробітники Чернівецького прикордонного загону затримали чоловіків за організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон.
Як повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, прикордонники зупинили легковий автомобіль, на якому один з організаторів нелегальної схеми доставляв двох чоловіків до кордону, а потім мав вказати подальший маршрут руху до Румунії в обхід пунктів пропуску.
В ході подальшої роботи прикордонники дізналися, що за «трансфер» до сусідньої країни мешканці Запорізької та Волинської областей заплатили по 7 тисяч євро.
Відносно них складені протоколи про адміністративне правопорушення. Провіднику ж загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.