На Буковині в’язень під час прогулянки напав на співробітника СІЗО

na bukovini vyazen pid chas progulyanki napav na spivrobitnika sizo 66f3bda85c868 На Буковині в’язень під час прогулянки напав на співробітника СІЗО

На Буковині в’язень під час прогулянки напав на співробітника СІЗО

09:31, 25 вересня 2024

39-річному ув’язненому ДУ «Чернівецький слідчий ізолятор» повідомлено про підозру.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Буковині в’язень напав на співробітника СІЗО. Нападнику повідомлено про підозру. Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
Так, 39-річному ув’язненому ДУ «Чернівецький слідчий ізолятор» повідомлено про підозру в умисному заподіянні працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником  службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).
За даними слідства, під час прогулянки в установі тимчасового ув’язнення підозрюваний наніс тілесні ушкодження співробітнику СІЗО.
Нападник перебуває під слідством та є підозрюваним у кримінальному провадженні за фактами умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя потерпілого та хуліганства вчиненого із застосування холодної зброї (ч. 1 ст. 121, ч. 4 ст. 296 КК України).
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.