Президент Зеленський зустрінеться з Джо Байденом 25 та 26 вересня

prezident zelenskij zustrinetsya z dzho bajdenom 25 ta 26 veresnya 66f3bd8a340fa Президент Зеленський зустрінеться з Джо Байденом 25 та 26 вересня

Президент Зеленський зустрінеться з Джо Байденом 25 та 26 вересня

10:35, 25 вересня 2024

Лідери проведуть розгорнуту зустріч у четвер, 26 вересня.

Джерело фото: Getty Images

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський проведе коротку зустріч із президентом США Джо Байденом у середу, 25 вересня. Більш розгорнута зустріч відбудеться у четвер, 26 вересня.
Про це в ефірі телемарафону повідомив прессекретар Президента Сергій Никифоров.
«Буде завтра зустріч у президента з президентом США, коротка зустріч на полях ООН і вже розгорнута зустріч велика буде після завтра, 26 числа», — сказав Никифоров 24 вересня.
Як пише Укрінформ, речниця Білого дому Карін Жан-П’єр розповіла, що на зустрічі в Білому домі лідери України і США обговорять нинішню ситуацію на полі бою, готовність Америки підтримувати Україну й далі, а також План перемоги.
«Я очікую, що лідери обговорять стан війни, останні події на полі бою, а також рішучу підтримку Сполученими Штатами України та її захисту від російської агресії», — зазначила представниця Білого дому.
Також вона зазначила, що Байден «очікує почути від Президента Зеленського стратегічне планування на найближчі місяці».
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.