На Житомирщині за диверсію на залізниці чоловіку призначили півмільйона гривень застави

na zhitomirshhini za diversiyu na zaliznici choloviku priznachili pivmiljona griven zastavi 66ed270aa6ac9 На Житомирщині за диверсію на залізниці чоловіку призначили півмільйона гривень застави

На Житомирщині за диверсію на залізниці чоловіку призначили півмільйона гривень застави

17:50, 19 вересня 2024

Чоловік за гроші облив бензином та підпалив релейну шафу сигнальної установки.

Фото: Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області розглянув клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо чоловіка, якого підозрюють у вчиненні диверсії. Про це повідомляє пресслужба суду. 
За результатом розгляду суд клопотання задовільнив та обрав щодо підозрюваного тримання  під вартою строком на 60 днів, а також визначив  заставу у розмірі  500 тисяч гривень. 
Як повідомляється, 34-річного мешканця  Бердичева  підозрюють у тому, що він, виконуючи вказівки невідомої особи, які отримував  через один із месенджерів скоїв диверсію на залізниці: облив бензином та підпалив релейну шафу сигнальної установки, таким чином  пошкодивши її.  За свою «роботу» чоловік отримав кошти.
У судовому засіданні підозрюваний своєї вини не визнав, при цьому  просив суд обрати щодо нього запобіжний захід, не пов′язаний з позбавленням волі.
Ухвала ще не набрала чинності та може бути оскаржена протягом 5 днів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.