Оприлюднили графік співбесід із кандидатами в доборі на посаду заступника керівника секретаріату ВККС

oprilyudnili grafik spivbesid iz kandidatami v dobori na posadu zastupnika kerivnika sekretariatu vkks 66ed2654a9d6c Оприлюднили графік співбесід із кандидатами в доборі на посаду заступника керівника секретаріату ВККС

Оприлюднили графік співбесід із кандидатами в доборі на посаду заступника керівника секретаріату ВККС

17:28, 19 вересня 2024

Співбесіди із кандидатами в доборі на посаду заступника керівника секретаріату ВККС розпочнуться 24 вересня.

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, 23 кандидатів допустили до участі в доборі на посаду заступника керівника секретаріату ВККС.
19 вересня комісією з питань добору кандидатів на вакантну посаду державної служби категорії «А» – заступника керівника секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України розглянуто питання про затвердження графіка проведення співбесід із кандидатами, допущеними до участі в доборі, та визначення форми участі кандидатів у співбесіді.
Згідно з затвердженим графіком співбесіди розпочнуться з 24 вересня і відбуватимуться в режимі онлайн із використанням системи відеоконференцзв’язку.
Стосовно технічних аспектів проведення співбесід інформацію кандидатам буде надіслано додатково.
Графік проведення співбесід:

Нагадаємо, що рішенням Комісії від 31 липня 2024 року оголошено добір на вакантну посаду державної служби категорії «А» – заступника керівника секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Для участі в доборі подали документи 24 кандидати.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.