Коли розпочнуться перші виплати «Нацкешбеку» за покупки — відповів Михайло Федоров

koli rozpochnutsya pershi viplati nackeshbeku za pokupki vidpoviv mixajlo fedorov 66ea86211c1fd Коли розпочнуться перші виплати «Нацкешбеку» за покупки — відповів Михайло Федоров

Коли розпочнуться перші виплати «Нацкешбеку» за покупки — відповів Михайло Федоров

18:59, 16 вересня 2024

Перші виплати за програмою розпочнуться з 20 жовтня за покупки у вересні.

Фото: diia.gov.ua

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Українцям вже нараховано понад 2,9 млн грн за програмою «Національний кешбек». Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
Перші виплати за програмою розпочнуться з 20 жовтня за покупки у вересні.
«Сервіс працює стабільно. 1,2 мільйона українців долучилися до програми, 638 000+ з них активували картки в «Дії». Щодо виробників маємо також непогані результати», — розповів Федоров.
За словами міністра, до програми «Нацкешбеку» доєдналося 963 виробники та 171+ тисяча товарів.  
Він наголосив, що технічно це є один із найскладніших сервісів через рекордну кількість обміну даними між різними електронними системами — банками, виробниками, ритейлами, інформаційними системами, податковою, застосунком та порталом «Дія».
«І головне — для витрат накопичених коштів налаштували антифрод-систему, щоб оплачувати можна було лише окремі категорії: комуналку, спорт та інші послуги», — додав Михайло Федоров.
Як писала «Судово-юридична газета», в Україні запускають Національний кешбек з 2 вересня – громадяни отримуватимуть 10% компенсацію за купівлю товарів «Зроблено в Україні».
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій