Міноборони інспектує постачання харчування військовим на передовій

minoboroni inspektuye postachannya xarchuvannya vijskovim na peredovij 66ea844aeba12 Міноборони інспектує постачання харчування військовим на передовій

Міноборони інспектує постачання харчування військовим на передовій

17:45, 17 вересня 2024

Міноборони перевіряє умови зберігання продуктів та організацію харчування в військових частинах.

Джерело фото: РБК-Україна

Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство оборони України розпочало перевірку системи організації харчування військовослужбовців на північному, східному та південному напрямках. До перевірок залучені представники Міноборони, Збройних Сил України, Державного оператора тилу, а також фахівці ветеринарної медицини.
«Інспекція охоплює всі ключові етапи – від умов зберігання продуктів на складах постачальників до безпосередньої організації процесу харчування у військових частинах, які виконують бойові завдання», – повідомив заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков.
Міноборони проводить ці заходи для підвищення контролю якості товарів, що постачаються ЗСУ, а також для виявлення та оперативного врегулювання можливих порушень.
«Про результати всіх перевірок повідомимо окремо. Ми не зупиняємося на досягнутому й продовжуємо працювати над забезпеченням якісного та збалансованого харчування для наших захисників і захисниць», – підкреслив Кліменков.
Перевірки будуть проводитися регулярно в різних регіонах України без попередження військових частин та постачальників.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.